Krutá pravda o Rusku, Putinovi. Zakázaný film

Chcete znát pravdu o Rusku? Chcete vědět pravdu o Putinovi? Podívejte se na pravdivý dokument Skutečný Putin. Tento film je pochopitelně v Rusku zakázán.

Ruská vláda (včetně Putina) nesnáší jakoukoliv kritiku a zbavuje se opozice (zastrašování, mučení, únosy, vraždy…). Celý režim se ovládá pomocí tajných služeb atd. Lidi, kteří jsou ve vládě jsou zkorumpovaní (včetně Putina). Tomu všemu Putin říká: nastolit pořádek ve vládě. Putin dokázal, že řady ruských miliardářů se za poslední roky zdvojnásobily. Mezi nimi jsou jeho přátelé z doby, kdy pracoval na radnici v Petrohradě, sousedi z „chalupářské kooperativy jezero“ a přátelé z juda. Putin převedl privatizované zbytky státního majetku na své přátelé. Putinův bývalý bankéř Pugačev (raději uprchl do zahraničí) říká: „Osobní majetek Putina, který je ukrytý v různých zahraničních kontech a investičních fondech, ve kterých nefiguruje Putinovo jméno, odhaduji na 200 miliard dolarů. Z osobní zkušenosti vím, že za prvních deset let Putinovy vlády Putin ukradl, co mohl,“. Putina lze tedy považovat za nejbohatšího člověka na zemi. 200 miliard dolarů je totiž 2x víc, než kolik oficiálně vlastní nejbohatší člověk světa a zakladatel Microsoftu Bill Gates. Prezident a premiér Medvěděv se doslova předhánějí. Porovnávají si mezi sebou drahé paláce, luxusní jachty, luxusní předměty…

Za vlády Puina korupce nabyla obrovských rozměrů. Podle Transparency International je Rusko jednou z nejvíce zkorumpovaných zemí světa. Rozměry korupce za vlády Jelcina a Putina se nedají srovnávat. Putinští vládní činitelé a úředníci si neberou servítky, protože jim nic nebrání (podplacená policie, žádné kontroly). Luxusní automobily, jachty, vily… Všechno dostali podvodem a pak se drze předvádí před národem. Podle expertů, každoroční korupční obrat v Rusku dosáhl 300 miliard dolarů. Což je ekvivalent ruského státního rozpočtu a tvoří 25% HPD země. Nejhorší je, že vše doplácí obyčejní pracující, kteří platí daně. Růst tarifů a cen je výsledek korupce ve všech sférách vlády. Úplatky, krádeže, praní peněz dosahuje 50% a více procent ceny práce. Tohle je důvod, proč stavba plynovodu v síti Gasprom stojí 3x víc než v Evropě. V systému ministerstva školství podle expertů na některé kontrakty se bere do 90% úplatků.

Vládnoucí špička dělá všechno možné, aby udržela kontrolu nad zemí. Zastrašují, manipují volby… V Rusku se předává moc jakousi cestou následnictví, dohod mafie… V Rusku nejsou demokratické volby ani žádná další demokracie. Rusko je zkorumpovaný autoritářský stát, který vyhrožuje jadernou válkou.

Více dokument Skutečný Putin, který je v Rusku zakázán…

Komentáře k článku

    1. Putin jde ve stopách Hitlera a Stalina,kteří mají na svědomí nejvíc lidských životů v historii zeměkoule.Hitler se učil od Stalina a gulagy existovaly s Rusku dřív,než Hitlerovy koncetrační tábory.Putinovy věznice k se k těm gulagům blíží a v rozkrádání přírodního bohatství Ruska je Putin a jeho věrchuška na 1.místě.Jak dlouho ještě?

  1. Putin je skutečně hajzl největší. Lidský život pro něj neznamená nic. Myslín jen na sebe.

  2. taubr a historik jsou víc nebezpeční pro společnost než nějaký Putin ten se stará o rusko ale vy děláte bordel unás v česku škoda že jste nezažili válku jak vam popravují rodiče snad by jste se potom probrali z letargie a pasohlávek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!