Proč Putin napadl Ukrajinu?

Proč ruský prezident Vladimir Putin napadl Ukrajinu?
Putin v televizním projevu uvedl, že cílem ruské invaze je ochrana lidí, kteří byli po osm let cílem ukrajinského útlaku a genocidy. Rusko proto bude usilovat o demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny. Ruský útok na Ukrajinu má za úkol „vyčistit zemi od nacistů“ a neutralizovat vojenský potenciál Kyjeva. Toto prohlásil mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov. Vladimir Putin nazval stávající ukrajinskou vládu „bandou narkomanů a neonacistů“. Putin režim v Kyjevě nepovažuje za legitimní. Putin je přesvědčen, že na Ukrajině je mnoho vyznavačů, včetně vládních činitelů, nacistické ideologie. K tomu nutno podotknout, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se otevřeně hlásí ke svému židovskému původu a jeho předkové zahynuli během nacistického holokaustu.

Další věc je, že Putin pokládá Ukrajinu za součást ruského národa. To vypadá na to, že velkým Putinovým cílem je vrátit čas, ovládnout celý postsovětský prostor a zesílit vliv ve východní Evropě.

Podle Putina, válku vyprovokoval Západ, zejména NATO. Zakládá se toto tvrzení na pravdě? Provokace byla vzájemná. Vzájemná provokace států nesmí vyústit vojenským konfliktem!

Rusko je teroristický stát
Nelze zpochybnit, že ruská armáda napadla suverénní zemi a páchá tam válečné zločiny. Mnoho lidí díky ruské agresi umírá! Ruská armáda dokonce použila termobarickou zbraň (vakuovou bombu). Jedná se o jednou z nejničivějších nejaderných zbraní! Vše vyvrcholuje Putinovým vyhrožováním celému světu nukleárním holokaustem. Putin se uchyluje k psychologickému nátlaku na celý Západ. Vzhledem k těmto okolnostem, lze Rusko považovat za teroristický stát. Vůdce Ruska Putin si vysloužil označení největšího teroristy v dějinách lidstva.

Komentáře k článku

  1. FAŠISTICKÉ EU-USSA ZVERY !!! Nezáleží Vám na Slovanoch ! ZLIKVIDOVAŤ VÁS VŠETKÍCH PROEU-USA ODPAD !!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!