Učitelka odsoudila Putina. Souhlasíme s ní!

Učitelka v televizním pořadu „Máte slovo“ odsoudila zločinný komunismus (socialismus), zločinný Putinův režim… Sputnik News s ní plně souhlasí!

Petra Štěpánová je učitelka z Brna, která vystoupila v České televizi, kde jasně odsoudila komunismus a agresivní politiku Vladimira Putina. Sputnik News s paní  Štěpánovou ve všem souhlasí! Sovětský svaz nás neosvobodil, ale dobyl. Důkazů je mnoho, více článek SSSR spolupracoval s nacisty, poté dobýval. Evropu osvobodily USA. Sovětský svaz v zemích, které zbavil nacistů zavedl bolševickou totalitu. Nešlo o osvobození, ale o vystřídání jedné totality totalitou druhou, neméně odpornou a zločinnou!

A co se týče soudruha Zdeňka Ondráčka (poslanec KSČM), tak to je bývalý člen zločinné Komunistické strany Československa (KSČ), který v prosinci 1989 mlátil lidi obuškem. Ten člověk má sedět ve vězení, ne v poslanecké sněmovně!

Petra Štěpánová je sympatická paní učitelka, která řekla pravdu. Za tu pravdu se ale nyní musí bát o svůj život! Kam jsme to dospěli!!!

Petra Štěpánová:

„Pořád nejsme vyrovnaní s tím komunismem. Když někdo volá po tom, aby mě vyhodili ze školy kvůli mým názorům, tak mi to připomíná přesně to, co jsme tady měli před třiceti lety. I tehdy vyhazovali nepohodlné učitele ze škol. Když po tom teď ti lidé začali volat znovu, tak asi cítí, že znovu nabrali na síle,“

„Když se ti agresoři dozvěděli, že jsem se obrátila na policii, ty nejhorší výhrůžky ustaly. Pořád mi sice nadávají a posílají mi vulgární maily, ale už se to snažím ignorovat.“

Video: Učitelka z Brna Petra Štěpánová v pořadu ČT „Máte slovo“

Komentáře k článku

  1. Ano, pořád nejsme vyrovnaní s komunismem. Bohužel.

    Chudák učitelka. Za pravdu se holt někteří lidé zlobí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!