Sputnik News doporučuje

Sputnik News doporučuje:

Obávejte se Ruska. Tamní režim je nedemokratický, autoritářský a zločinný. Putin podporuje zločinný islám a Korán.
Rusko by mělo být okamžitě vyloučeno z platebního systému SWIFT. Je skandální, že Rusko poprvé získá místo ve správní radě SWIFT!
Sankce proti Rusku fungují. Ruská ekonomika se pořád propadá. Sankce proti Rusku by chtělo významně rozšířit.
Česko by mělo vyhostilo všechny ruské agenty.
Česko by se mělo pořádně vyzbrojit. Ve výzbroji byla něměla chybět ani zbraň hromadného ničení (atomovka).
Armáda České republiky by měla mít min. 500 000 aktivních vojáků. Vstupte do naší armády i vy!
Česko by okamžitě mělo zavést povinné odvody.
Musíme se připravit na útok z Ruska. Válka s Ruskem je stále více pravděpodobná! Ohroženi budou především státy Evropské Unie. Amerika se na nás vykašle a s Ruskem bojovat nebude!
Odmítejte islámské náboženství, které je plné násilí. Ne jako Putin. Největší mešita v Evropě je v Rusku! Více náš článek Největší mešita v Evropě je v Moskvě!
Ruská válka na Ukrajině a anexe Krymu je porušení mezinárodního práva a státní hranice suverénní evropské země. Tento fakt šiřte doma, na internetu, v práci…
Ukrajina podá žalobu na Rusko k Mezinárodnímu trestnímu soudu v Haagu. Rusko prokazatelně porušilo mezinárodní právo. Takto na Putina! Obávejme se Ruska a Putina, ale rozhodně se ho nebojme ani mu nijak neustupujme.
Díky nekontrolované dětské prostituci v Rusku, se Rusko stalo rájem úchylů a pedofilů. Více otřesný dokument o současném Rusku. I proto považujte Rusko za zlo.
Nevěřte ani slovo komunistům z Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) a dalších komunistických stran v Česku. O Rusku, Ukrajině šíří lži, podporují a obdivují proruské separatisty, válečné zločince a masové vrahy. Znáte přece ten citát o komunistech: „Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.“
Nevěřte ruské propagandě, která se šíří po celém internetu. Nejvíce asi na sociálních sítích a YouTube. Bojujte proti této propagandě. Třeba na Facebooku šiřte pravdivé články o Rusku, které naleznete na naší stránce.

Důležitý fakt: Rusko? Zlo v akci. Jenom lži, agrese a podpora islámu.

Váš Sputnik News

Sputnik News




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!