Pro Putina je islám a Korán „modla“

Co přineslo islámské náboženství civilizaci? Migranty, velké finanční výdaje, strach, teror, utrpení, vraždění, znásilňování, prznění dětí… Islám je zlo! Islám bohužel podporuje nejeden stát a politik. Islám velmi vyvyšuje a podporuje prezident Ruské federace Vladimir Putin.

Islám
Islám je náboženství založené na učení proroka Mohameda. Mohamed byl náboženský a politický vůdce, který působil v 7. století. Stoupenec islámu se nazývá muslim. Vzhledem k tomu, že počet muslimů je 1,57 až 1,65 miliardy, je islám považován (po křesťanství) za druhé nejpočetnější náboženství světa.

Kdo byl Mohamed?
Mohamed byl zločinec, masový vrah, sexuální deviant a pedofil. Vedl vojenská tažení, systematicky nechal likvidovat židovské kmeny a politické odpůrce. Mohamed byl stejný zločinec jako Hitler, Stalin či Lenin. Mohamed byl zrůda a islám je zrůdnost!

Islám je modla pro Putina
Přes všechna nehezká fakta, ruský prezident Vladimir Putin mluví o islámu velmi hezky, čímž vyznamně podporuje islamizaci Evropy.

Putin (viz. video níže):

„Já nedám ani 10 haléřů za člověka, který řekněme přijel například z centrální části Ruska do jedné ze severokavkazských republik Ruské federace a urazil Korán. Za jeho život nedám ani 10 haléřů!!!“

„Islám je veliké náboženství. Je to jedno z tradičních náboženství Ruské ferderace. My sami podporujeme islám a budeme to dělat i nadále.“

„Islám je podle ruského zákona (chci to zdůraznit) jedno z tradičních náboženství v Rusku. Jeho následovníky jsou miliony občanů Ruska.“

Klára Samková o islámu říká (viz. video níže):
„Islám je totalitní ideologie, která se skrývá za náboženstvím stejného charakteru jako je nacismus, fašismus a komunismus.“

Islamizace v Moskvě
Moskva je islámské město. Žije zde přibližně 2 milióny muslimů (většina ilegálně). Fakt: Moskva má ze všech  evropských velkoměst nejvyšší podíl obyvatel muslimů!

Toto video dokazuje, že islamizace Moskvy je obrovská…

Mešita v Moskvě patří k největším v Evropě
Putin chce v Rusku muslimy, proto podporuje opravy a stavby mešit v celé Ruské federaci. Mešita v Moskvě je ústřední mešita, která se nachází v centru Moskvy. Modlit se k Alláhovi a pročítat Korán tady může až 10 000 muslimů.

Mešita byla slavnostně otevřena 23. září 2015. U slavnostního otevření byl nejen ruský prezident Vladimir Putin, ale i turecký prezident Recepa Tayyipa Erdoğana a palestinský prezident Mahmúda Abbáse.

Koukněte na mešitu ve videu…

Korán pod drobnohledem
Korán šíří nenávist a extremismus. Korán jasně vyzývá ke vraždění nemuslimů a bití žen…

Korán 2:191:
„Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je – taková je odměna nevěřících!“

Korán 4:34:
„Poctivé ženy jsou oddaně poslušné, a střeží v manželově nepřítomnosti to, co jim Alláh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti a špatného chování se obáváte, napomeňte, nesdílejte s nimi postel a bijte je!“

Pokud se muslim má držet Koránu a následovat Mohameda, musí vraždit, znásilňovat… Muslimské naboženství není mírumilovné, je brutální a zločinné!

Islám je zlo
Islám je prokazatelné zlo, za kterým stojí mnoho utrpení (jako za nacistickou a komunistickou ideologií). Zlo je každý člověk, který se islámu zastává nebo mu nějakým způsobem slouží.

Rusko a Putin je veliké zlo! Rusko je prokazatelná muslimská země (je tam 20 milionů muslimů, mnoho ilegálně). Žádná muslimská země na světě není plně demokratická, Rusko bohužel není vyjímka.

I komunististi se zastávají islámu – islamistů
Nejen Putin se zastává islámské ideologie, ale i významní komunisté z Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM)! Z nejvyšších míst KSČM zní, že žádná ideologie nikoho nezabila, tedy ani islám a nacismus.

Kateřina Konečná

Kateřina Konečná:
„Nikdy žádná ideologie nikoho nezabila. Vždycky to byli konkrétní lidé…“

Nejen islám je zlo. Součástí tohoto zla je i Rusko, Putin, Kateřina Konečná, KSČM a další.

Komentáře k článku

  1. Většina lidí islám odsuzuje a Putin ho propaguje. Je to blázen. Kdybych to neviděl na videu, neuvěřím.

  2. Je vidět, že to Putin nemá v hlavě v pořádku. Pokud četl korán a tohle říká, je víc než divnej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!