Nacistická delegace v Moskvě roku 1941

Víte o tom, že Sovětský svaz za 2. světové války aktivně spolupracoval s nacisty? Víte o tom, že Sovětský svaz bojoval s nacisty? Víte o tom, že Sovětský svaz 17. září 1939 napadl Polsko? Máme důkazy!

Svaz sovětských socialistických republik (SSSR) prováděl za druhé světové války v souladu s dohodami s nacistickým Německem vojenské útoky. To dnes již nikdo nemůže popřít (důkazů je víc než dost). Dne 17. září 1939 SSSR bez vyhlášení války přepadl Polsko už válčící s nacistickým Německem a zabral východní polovinu této země. Tento útok přišel po dohodě s Německem. Wehrmacht a Rudá armáda při boji s posledními vzdorujícími polskými jednotkami aktivně spolupracovaly. Zvláštní kapitolu představuje následné povraždění polských důstojníků a příslušníků inteligence zajatých Sověty (Katyňský masakr).

Pojďme se popdívat na video, ve kterém Stalinův Maršál Timošenko, národní komisař obrany SSSR, vítá nacistické generály s velkou úctou na Rudém náměstí v Moskvě, v roce 1941.

Pokud vás tato fakta zajímají, určitě vás bude zajímat i náš další článek SSSR spolupracoval s nacisty, poté dobýval.

Video: Jak Rusové přivítali nacistickou delegaci v Moskvě 1941

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!