Noční vlci popírají spolupráci SSSR s Hitlerem

Alexander Zaldostanov (zvaný Chirurg) je bývalý vyhazovač, který bezmezně obdivuje masového vraha Stalina a autoritářského prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. Zaldostanov je šéf zločinného gangu, který si nechá říkat Noční vlci. Tento gang jezdí po Evropě a propaguje zločinné režimy.

„Za Stalina, kdy byl stát vyhlášen za nejvyšší hodnotu, země dosáhla neuvěřitelných úspěchů. Stalin je stále idolem ruské historie, nepřekonatelným vůdcem. Stalin nám vytvořil velký stát, vytáhl ‚ruskou civilizaci‘ z propasti, do které se ruské dějiny zhroutily po pádu dynastie Romanovců,“
Alexander Zaldostanov, výňatek z rozhovoru pro časopis Novoje vremja

Zní to neuvěřitelně, ale Zaldostanov popírá existenci paktu Molotov-Ribbentrop. Pakt Molotov-Ribbentrop nebyl pakt o neútočení, jak se mnoho lidí mylně domnívá. Šlo o vojenský pakt o rozdělení vlivu v celé východní Evropě! Důsledkem této dohody byla společná vojenská cvičení Wermachtu a Rudé armády, Berlín se od Moskvy učil stavět tábory nucených prací, NKVD spolupracovala s gestapem. NKVD byl centrální státní orgán SSSR zabývající se vnitřní bezpečností, požární ochranou, střežením hranic a evidencí obyvatel, spravující věznice a pracovní tábory, zabývající se rozvědkou a kontrarozvědkou.

Nutno upozornit, že pakt Molotov-Ribbentrop Putin nepopírá. Video naleznete ve článku SSSR spolupracoval s nacisty, poté dobýval.

Ruská propaganda oslavuje porážku nacistického Německa, ale o spolupráci mezi nacistickým Německem a SSSR nemluví, protože nechce připomínat skutečnost, že oba režimy byly stejně fašistické.

Video: Noční vlci zapírají existenci Paktu Molotov-Ribbentrop

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *




Doporučujeme

► Největší mešita? Obrovská mešita je v Moskvě! Koukněte na video.

► Víte, že SSSR prokazatělně spolupracoval s nacisty? Koukněte na fotky, videa.

► Jiří Dolejš (KSČM): komunismus není zločinný ani špatný. Pusťte si on-line video. Komunisti? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

► Nulový státní dluh za vlády komunistů? Lež! Důkazy zde. Komunisti jsou lháři!